Äntligen, efter 8 timmar till, är det förbaskade växthuset på plats. Det har tagit 20 timmar i.s.f. 3-4 timmar som beskrivningen tyckte skulle räcka smiley

Snickaren kom även i morse redan kl 8. Vi fick börja med det tvivelaktiga nöjet att göra om en massa saker. (Delar hade blivit satta åt fel håll). Dom jäkla skruvarna rök på löpande band när dom skulle bort för att sen sätta dit dom igen. Antingen gick skruven av, eller pajade gängen.

Morgonen var som tur var molning efter nattens regn, men framåt dan så kom solen, och den gassade så man svettades som fasen när man var inne i växthuset för att få dit taket.

Det gick åt mycket rabarberdricka.

På dan kom även Anders till hjälp, med sig hade han extra skruvar, dels som han hade kvar från sitt eget växthus, samt dom som jag bad honom köpa med sig (65 kr för 10 st skruvar)

Nu återstår bara att förankra växthuset i ramen, men jag ska köpa fler skruvar först, för jag misstänker att alla inte går att använda när dom ska tas bort för att sättas dit igen, men nu med en sorts hake under, den som ska hålla fast det hela.

Resultatet av detta slit är att jag nu har så otroligt ont i kroppen att jag inte vet varken hur jag ska sitta, stå eller gå. Jag lär väl få veta att jag lever när jag ska försöka sova inatt.